I´m happy:

 

*Gina tricotin ale.

Olen aivan myyty. Ostin Ginalta kolme(sii 3!) mekkoa ja yhden topin, ettekä ikinä arvaa paljon maksoi! 19.60! Jokainen maksoi siis vain 4.90. Aleen alkuvaiheessa olin aika pettynyt tricotin alennuksiin. Alennettuja tuotteita tuntui olevan tosi vähän. Mutta ahh, tämä kyllä korvasi kaiken :)

 

*Ihana viikko takana

Kyllä vain, oli yksi elämäni parhaimmista viikoista. Alkuviikko oltiin rakkaan poikaystäväni kanssa heidän mökillään. Oi, se maaseudun rauha tekee kyllä hyvää, ainakin tollei pienissä määrin nautittuna. No loppuviikon sitten vain hengailin kavereiden kanssa. Oltiin poikakaverin kanssa sitten vielä lauantaina kiertämässä muutamissa pippaloissa, mutta ei mitään suurempaa rellestystä. Mutta, mutta oli kyllä ihana viikko. Ei voi muuta sanoa

 

Vaikka viikko olikin upea, niin vitusta riittää silti pilvin pimein (koska opin olemaan tyytyväinen?)

I´m kyrpä ottassa:

*Koulut alkaa

Jep jep, enää kolme viikkoa lomaa. En käsitä miten koko kesä on hurahtanut näin nopeasti. Kohta pitäisi lähteä ostamaan jo kirjoja. Yök, oksettaa koko ajatuskin. Kaiken lisäksi mulla on töitä kaksi viimeistä lomaviikkoa (jippiii, hyllyttämään läheiseen supermatkettiin). Mutta jos tästä nyt jotain hyvää pitää löytää, niin ainakin näkee taas kavereita useammin ja saa alkaa käyttää ihania syysvaatteita.

*Nuoren keravalaisen tytön surma

En tiedä voiko tätä vitutus-osioon laittaa, mutta ainakin surullinen olo tapauksesta tulee. Itse en kyseistä tyttöä tuntenut, mutta kuvia hänestä olen nähnyt ja ne saivat jutun tuntumaan jotenkin vielä enemmän läheisemmältä. Tai no tuosta vitutuksesta vielä, että kyllä minua todellakin ainakin ärsyttää teon tehnyt henkilö, joka juuri vähän aika sitten on tunnustanut teon. En vaan voi ymmärtää millä oikeudella hän riistää nuoren ihmisen hengen. Luin myös IS:n sivuilta (muistaakseni), että surmaajalla on mielenterveysongelmia. Ei siis ihan varmana pääse edes nauttimaan vankilaan. Tytölle kuitenkin rest in peace.