Oletteko katsoneet joskus pienenä tai vähän isompanakin sellaista ohjelmaa kuin Candy Candy. Itse sarja on kai tullut televisiosta joskus 70-80- luvulla. Suomeksi Candy Candyja on käännetty videolle kai kymmenen jakson verran ja sen lisäksi on tullut vielä Candy Candy special video. Itsessäänhän koko sarjassa on vaikka kuinka monta jaksoa, mutta niitä ei ole suomeksi käänetty. Onneksi vähän aika sitten Youtubessa oli englanniksi tekstitettyjä jaksoja(kai kaikki jaksot). En kuitenkaan ehtinyt ihan kaikkia niitä katsomaan ja nyt niitä ei sielä enää olekaan. On vain joksikin espanjaksi tmv. dubattuja ja enhän minä semmosia kieliä ymmärrä. Katselen niitä kuitenkin, sillä kyllä niistä siltikin jotain ymmärtää.

candycandy.bmp

Candy on siis tuo blondi energinen tyttö, joka tuotiin vauvana lasten kotiin. Siitä sarja alkaakin sitten kertomaan miten tämän Candyn elämän iloista ja suruista.

Candy Candy on välillä hyvinkin koskettava. Itsken vieläkin kun katson sen jakson jossa Anthony kuolee.

out21_candycandy02.jpg

Voi voi, Candysta voisi sepittää vaikka kuinka kauan, mutta ehkä on viisainpi, että katsotte itse tuolta juutupesta noita videoita. Suosittelen, vaikka ei espanja oikein taittuisi

Kannattaa aloittaa tästä  http://youtube.com/watch?v=6TAv0Vk8IxM 

p.s. Tuossa näyttääkin olevan tekstitys enkuksi... hhhmmm täytyykin katsoa jos noita englannin kielisiä olisi tullut enemmänkin tuonne.