Apua löysin taas ihania kenkiä tämän kerran topshopista. Haluasin sieltä niin monia. Nyt kuitenkin ensi sijalla hankittavissa kengissä ovat jotkut syysnilkkurit . Tässä siis hieman syysmuodin kenkiä.

Gathered Buckle Boot Platform Zip Boot Round Toe Heeled Ankle Boot Fur Ankle Boot

Tuossa noita ihania nilkkureita sitten on. Ensimmäisenä on tuosta löytyy nuo piikkikorko nilkkurit. Rakastan nykyään tuota väriä, vaikka en ole kauheasti tuon värisiä vaatteita ostellut(oikeastaan en ole ostanut kauheasti vaatteita ollenkaa). Myös tuo malli näyttää tosi nätiltä, aika tuollainen naisellinen, mutta silti villi. 

Toisena löytyy nuo melko boho tyyliset nahkaiset kengät. Tykkään myäskin näistä ja syy ehkä on siinä, että nuo ei ole niin hienostuneet. Lisäksi pidän myös näidenkin väristä. Näidenn kanssa olisi kiva yhdistää mustat pillifarkut ja joku yli iso valkoinen villapaita.

Seuraavana vuorossa onkin nuo punaiset. Olen aivan rakastunut noihin kenkiin. Tänä syksynä olen alkaillut diggailemaan tosi paljon punaisesta. Tai oikeastaan vihaan punaista paindoissa jne. mutta asusteisiin tuo väri sopii minusta täydellisesti. Eikö nämä olekin ihanat?!

Viimeisinä, mutta ei missään nimessä vähäisisimpinä(heh heh) ovat nuo melko inkkari henkiset nilkkurit. Tosiaankin noita voisi käyttää vaikka ihan joka päviä koulussa, kun tota korkoa kun ei näytä olevan, niin olisivat varmasti hyvät jalassa. Lisäksi näyttävät tosi pehmeiltä ja lämpimiltä. I want!

Tästä topshopista kyselisin, että voiko tuolta tilata Suomeen kamaa? Onkohan jollain kokemuksia tälläisestä tilauksesta? Onko tietoa postimaksyista jne? Tuolla on niin ihania vaatteita ja kenkiä, että olis pakko saada !