Aiemmassa postauksessani kerroin vähän noista puhdistustyynyistä joita silloin joskus ostin. Tosiaan lupasin myös samalla niitä jossain vaiheessa hieman arvostella ja no nyt saan sen aikaiseksi. Parempi myöhään kun ei milloinkaa!

Joka tapauksessa ensin olin ihan näiden tyynyjen lumoissa. Aluksi nuo ihanat mikrohommelit tai mitä ikinä onkaan tuntuivat ihana hierovilta ihoa vasten. Vähän aikaa näitä käytettyäni kyllä petyin: tuntui kuin nuo eivät olisi poistaneet meikkkiä kokonaa pois naamastani, vaikka en mikään kauhea pakkelinaama olekaan. Myöskin se ärsytti, että tyynyjä oli periaatteessa melko vähän jos miettitään sillä lailla, että niitä nyt meni kaksi päivässä (aamuin illoin). Tulipahan tuokin tuote kokeilluksi, vaikka se ei mikään mahtava ollutkaan. Itse en suosittele ollenkaa. Aika hassua muuten, kun nuo lopuivat yhtäkkiä kesken ei minulla ollut kotona mitään naamanpesu ainetta, joten sitten pesin pärstäni tavallisella käsisaippualla (siis sellaisella pumppupullo saippualla u know). Nykyään en sitten muuta pesuainetta käytäkkään. Siis todellakin pesee meikin pois erittäin hyvin ja ihoon ei tule epäpuhtauksia. Okei, kyllähän se tietty kuivattaa ihoa, mutta kosteusvoiteita on olemassa!

Pari viikkoa sitten ostin uuden meikkivoiteen, WUPII! Eli stokkalta mukaan lähti tälläinen Max factorin tuote

colouradapt.jpg

Ainoa mitä voin sanoa on, että olen todella tyytyväinen! Ehkä paras meikkivoide mitä ikinä olen kokeillut ja vielä ihan suht koht hyvään hintaa, 15 e. Tämä jättää tosi mattapintaisen jäljen ja pysyy koko koulupäivän. Tähän luotan<3