Multa pitäisi kyllä kokonaan kieltää kenkien katseleminen netissä. Tällä kertaa ihastelen näitä intohimoni kohteita DinSkon sivuilla. Tässä jotain aivan ihania esimerkkejä:

Låg Spets

Nämä avokkaat ovat aivan ihanan väriset! Kyllä näillä lähtisi kaupunkiin.

 

Snake Party

Näitä kärmeennahka kenkiä en vain pysty vastustamaan. Korkokin on juuri sopiva; tuo lisää pitutta, mutta käveleminen ei tuota tuskaa.

Platt Snör
Tämän tyylisiä kenkiä olen suunnitellut ostavani jo pitkään. Näissä kengissä lisää plussaa tuo vielä tuo puinen pohja. Kiva yksityiskohta :)

 


 

Midcut Snake

No nyt minä löysin ne; tennarit jotka eivät näytä teinimassalta. Itsehän en ole oikein innostunut tennareista, enkä varsinkaan converseista. Niitä kun vilahtelee nykyään jokaisen teinin jalassa. Nämä kuitenkin sytyttivät jälleen kerran intohimoni. Tykkään tosi paljon kullasta ja tuo käärmekuvio tekee kivaa vivahdetta tuohon. Mikä kuitenkin parasta; nämä lähtee 15 eurolla! :O

 

D-Buckle

Hienoja saappaita en oikein tuolta sivuilta löytänyt, mutta nämä kaunokaiset kyllä pistivät silmääni. Minusta tuntuu, että tämän syksyn kenkämuoti saappaissa ei oikein miellytä minua. Tai mitä olen katsellut saappaita julkimoiden jaloissa, niin heillä kylläkin on upeita wedge-mallisia saapikkaita yms. Mutta Suomessa kun ei semmoisia kauheasti myydä :(