Olempa ollut laiska kirjoittelemaan. Jotenkin ei vain tuo aika tuppaa riittävän. Kaikki aikani on mennyt kierrellessä kaupunkia ja etsiessä jotain kivaa paitaa maanatain koulukuvaukseen. Kauhea paniikki oikeasti. Tuntuu, että en löydä mitään täydellistä paitaa. Ensinnäkin se ei saa olla liian kireä. Todellakaan ei ole kivan näköistä jos ryhmäkuvassa pursuaa kaikki makkarat paidan alta( koska joudun aina lyheyteni takia istumaan eturivissä -.- epäreilua!). Toinen ehdoton juttu on se, että paita ei saa olla liian avonainen. Sitä kuvaa on sitten kiva lähetellä sukulaisille, kun tissit vaan vilkkuu! :D

Maanantaina minua odotti kotona ihana yllätys, kun tulin koulusta kotiin: postissa oli tullut minulle myöhästynyt synttärilahja kummitädiltäni. 50 euron lahjakortti hennesiin<3 Ihme kyllä olen onnistunut hieman hillitsemään shoppailuhalujani, enkä ole käyttänyt tuota korttia vielä ollenkaan! Olenkin nyt viisastunut ja aijon säästää sitä talvitakkiin, jos henkalta joku kiva sattuisi löytymään. Olen katsellut netistä jotain kivoja, mutta melkein kaikki hienot ovat pitkiä ja minullehan sellaiset ei sovi.

Tässä esim ihana valkoinen unelma. Tai oikeastaan tämä on aika normi, mutta silti kiva! Etenkin plussaa tuosta kaksirivisestä napituksesta, joka on mikä on muodissa tänä syksynä.

Tässä sitten lyhyempi malli, jossa myös kaksirivinapitus. Itse en ehkä tykkää takeissa kauheasti tuosta harmaasta ja muutenkin, tämä takki on ehkä jo pikkusen liian lyhyt.

 

Huomenna odottaa suuri päivä! Elikkä olen varannut kampaajan ja aijon värjätä hiukseni ENSIMMÄISTÄ KERTAA! Eli siis itsellänihän on blondit hiukset ihan luonnostaan, ja ne näyttävät ihan raitaisilta( vaikka siis ei niissä mitään raitoja ole). Nyt kuitenkin haluan sellaisen tasaisen värin ja huomenna sellaísen saan (hope so). Lisäksi tietty leikkaan jonkun kivan uuden mallin, mutta en todellakaan tiedä millaisen! No kysyn kampaajalta neuvoa :)

Muutakin ihanaa on tiedossa! Eli siis sovimme kaverini kanssa menevämme katsomaan 3.11 rapin sm kisoja nosturiin .Whiii! Hesasta hotelli ja koko yö hyvää musaa sekä tietty bailausta. <3 Voiko parempaa olla?!

rap.gif

 

 

 Btw, en tiedä miksi toi teksti tossa lopussa meni tollei.... I´m so lost