Nyt on taas tehnyt kauheasti mieli lähteä jollekkin kivalle keikalle. Viime keikasta jäi vähän huono maku. Olimme siis kaapelitehtaalla katsomassa NASia. Ensinnäkin Kaapeli tehdas on tosi huonon mallinen paikka; pitkäkäinen ja kapea. Olimme kuitenkin sillai suhtkoht edessä, että näimmekin jotain. Mutta se paikka oli kyllä kaukana ihanteellisesta! Meinasin pyörtyä, sillä ilma seisoi paikallaan ja oli tunkkaisen kuuma. Lisäksi porukka tunki takaa päin vaikka keikka ei edes ollut vielä alkanut. Lämppäritkin olivat jotain aivan kamalia, ja odotus musasta en viitsi edes mainita. Sitten kun Nas antoi odottaa itseään yli tunnin. Siinä tunnin aikana kyllä odotin enemmän pois pääsyä kuin Nasia. No sitten kun Nas pääsi lavalle niin eikös hän unohtele sanoja ja muutakin.

Illan huipuksi piti vielä lähteä bussilla kotiin, kun ei saatu hotellia. Kauheata säätämistä sekin.

nas_helsinki_by_juhotoiskallio.jpg

 

Onneksi muut keikat ovat onnistuneet paremmin. Esim. tuo 50 centin keikka oli aivan mahtava. Se oli ensimmäinen todella iso keikka millä olen ollut. Olin eturivissä ja meno mahtava. Eturivissä tietenkin oli myös haittapuolensa; jouduin heti eroon kavereistani sillä porukka tunki väliin ja meinasin litistyä aitaan, mutta eihän se mitään estänyt. Tuosta keikasta vaan hyviä muistoja (paitsi ennen keikkaa neljän tunnin jonotus pakkasessa ei ollut kauhean ihanaa)

1135222776115.jpeg

 

Yksi parhaimmista keikoista on myös ollut P.Diddyn ja Snoop Doggin keikka. Sinne ei tarvinnut edes jonotella, sillä meillä oli istumapaikat(joka ei haitannut mitenkään). Snoop veti varsinkin ihan parasta settiä ja P.Diddyhän on semmoinen showmies että huh huh.

 

73538363.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=17A4

 

Lisäksi kävin katsomassa Kanye Westiä silloin kun miekkonen oli pori jazzeilla. Sade vähän pilas menoo mut muute jees .

 

143282069_88364a6885_m.jpg

 

Nyt toivoisin et Akon tai Missy tulis suomee. Olis ihanaa<3