Nyt tulee sitten postaus koskien joulua ja uv:tä. Heti alkuun pahoittelen sitä, että en ole vieläkään saanut aikaiseksi hommattua sitä kameraa, eikä pukkikaan sitä tuonut, eli en voi laittaa kuvia lahjoistani tai muista.

Miten joulu meni? Tänä vuonna joulu meni aika saman kaavan mukaan mitä aina. Nyt vain puuttui ehkä hieman sitä fiilistä, kun ei maa ollut valkoinen. Onneksi jouluaatoksi mummolanpihaan sateli edes muutama lumihiutale, että jossain edes näkyi pieni pläntti valkoista. Tänä jouluna jouduin myös tinkimään yhdestä asiasta; joulukuusen haku vaarin kanssa. Tuon rutiinin olemme suorittaneet joka ikinen vuosi enennen tätä. 23. päivä olemme ain yhdessä lähteneet kuusimetsään, awww. Tänä vuonna tulin vasta sinä iltana mummolaan ja kuusi olikin silloin jo haettu. Onneksi sentään sain koristella kuusen aattona.

Mitäpäs joulupukki tänä vuonna toikaan? No, tänä vuonna sain oikeastaan aika paljon sellaista pikkukrääsää, jos ei lasketa kännykkää, jonka menemme ostamaan vasta tässä lähipäivinä. Paketeista paljastui sellaista perus joululahja tavaraa, kuten pyjama, sukkia, ihana Marilyn Monroe muki, suklaata mielin määrin, meikkejä, suihkutuotteita jne. Lisäksi kaikkein ihaninta olivat Hello Kitty korut, joita olinkin kovasti toivonut.

hello_kitty.gif

Itselläni tuo lahjojen osto venyi aivan viimeisiin päiviin. Minulle sattui pahasti koeviikko viimeisille koulupäiville ja voin sanoa, että se oli tuskaisin viikko pitkiin aikoihin. Olin aivan rättiväsynyt ja pysyin hereillä pelkän kahvin voimalla. Se näkyikin sitten koenumeroissa; kahdesta kokeesta 5-, ja loput vielä saamatta. Onneksi kuitenkin selvisin hengissä ja nyt taas uusi jakso edessä.

Sitten uuteen vuoteen, vuhuu! Silloin todellakin tyttöjen kanssa bailattiin skumppapullojen kanssa. Olisi voinut ehkä hieman rauhallisemminkin ottaa, mutta se nyt vaan kuuluu uuteen vuoteen, että riehutaan ympäriinsä ;D Alkuilta meni kyllä vähän, miten meni sillä emme osanneet päättää, että mihin pippaloihin mentäisiin. Lopulta arvoimme yhdet ja ne oli juuri ne paskimmat, jossa oli vain kauhea teinilauma. No sitten toisiin bileisiin. Sielläkään ei kuitenkaan jaksettu olla, koska miestarjonta oli mitä oli. Muutenkin siellä oli aika outo meno, kaikki oli ängennyt keittiöön ja olkkarissa oli ainoastaan 2 tyyppiä jotaka hakkasivat pleikkaria. No, bilemetsästys jatkui ja lähdimmekin toiselle puolelle kaupunkia. Onneksi yksi poika tarjoutui maksamaan taksimme.  Sinne sitten jäimmekin loppuillaksi ja hoipertelimme lopulta kaverilleni aivan väsyneinä joskus neljän pintaan.