Nyt ei taas ole tullut kirjoiteltua, mutta no kerronpa vähän kuulumisia. Eli siis kävin tosiaan torstaina kampaajalla. Laitoinkin vain paljon vaaleampia raitoja ja hienot tuli. Pituudesta lähti ehkä hieman liikaakin pois, mutta ehkä näihin kestää vähän aikaa tottua.

Eilen sitten sorruin käyttämään tuota hennesin lahjakorttiani. Mutta en vain voinut pitää näppejäni erossa yhdestä hopeapaljettisesta paidasta. Se vain oli pakko saada! Ärsyttävää kun minulla ei tällä hetkellä ole toimivaa kameraa käytössäni :( ja porukat lupasivat uuden vasta jouluksi. Haluaisin niin paljon laittaa kuvia ostoksstani tänne yms. Mutta minkäpä teet.

Perjantaina myös lähdimme tyttöjen kanssa vähän viihteelle ja no kyllähän sen sitten voi arvata miten ilta loppui ;) Joka tapauksessa menin sitten kaverilleni myöskin yöksi ja tulin aamulla kotiin.

Tänään lähden tuonne johkin ulos höntsäämään kavereiden kanssa ja voisi sitten illemmalla katsoa hieman jotain koulujuttuja myöskin, jos vain satun tulemaan aikaisin kotiin. Että sellaista :)

199641406_93e0a71948.jpg