Elikkä kello on kolmen pintaan yöllä ja mää täällä vaan kirjoittelen. Tulin juuri kotiin ja nyt tässä napostelen tuoreita mansikoita. Oltiin kavereiden kanssa ulkona yms. ja katsottiin leffakin :) Joku suomalainen leffa se oli, ei nyt nimi vaan meinaa tulla mieleen. Ihan ok kamaa kuitenkin, vaikka itse en noille suomalaisille leffoille oikein lämpenekkään.

Tosiaan eilen/edenispäivänä tuli katsottua se simpsoneitte leffa. Oikeastaan oli aikas hyvä sekin. Se juoni oli kyl hyvä, mut olisin odottanu ehkä enemmän sitä semmosta simpsons läppää. Mutta kyllä pidin, ja nyt voisin alkaa katsomaan telkkaristakin niitä. Paitsi, että muistaakseni siihen aikaan kun tuo simpsonit tulee, niin toisella kanavalla menee kait joku toinen sarja mitä seuraan. En ole kyllä aivan varma mutta sellaista muistelisin. No täytyy katseskella :)

Huomasin tänään, että mulla ei ole kuin pari pitkähihasta puseroa. Kesällä on tullut osteltua kaikkia toppeja jne. mutta tänään kun olisin tarivinnut jotain kivaa neuletta tmv. niin silloinhan iskikin vaatekriisi! Äiti oli juuri pessyt ainakin puolet vaatteistani, ja niimpä melkein kaikki pitkähihaseni olivat märkiä. Lopulta jouduin laittamaan jonkun vanhan ruskean syystakkini, joka oli aivan tuskasen kuuma! No se päälle kuitenkin pyörin kaupungissa kaverini kanssa ja kävimmme kahvilla sekä juttelimme kaikkea maan ja taivaan väliltä(+ juorusimme kaikesta mahdollisesta). Sitten kaverini lähtikin jo kotio päin ja itse menin etsimään jotain kivaa neuletta stokkalta. Sovitin yhtä sähkönsinistä ja yhtä valkoista kivaa kevyttä neuletakkia, mutta ne olivat jotenkin huonon mallisia, eikä istuneet ollenkaan päälleni. No enpä siis saanut ostettua vieläkään uutta pitkähihasta, sillä en jaksanut lähteä muihin kauppoihin kiertelemää se kauhean kuuma syystakki päälläni.

No sitten päädyin kotiin ja lähdin siitä sitten kaverilleni ja katsottiin se leffa jne jne...

Nyt kyllä rupee tässä koneella istuessa jo hieman väsyttämään, että kai tämä rotisko pitäisi sulkea ja lähteä unten maille :)

Hyvät yöt kaikille...