Tittidii voisin näin vähän myöhässä kertoa viikonlopun tapahtumista. No, silloin perjantaina tosiaan suuntasin kaupunkiin päin siinä viiden maissa. Kävin ostamassa Ginalta sen paidan, josta kerroinkin vähän aika sitten. Oiii se on niin ihana, mutta ehkä liian bilehile kouluu, joten voin käyttää sitä vain viikonloppuisin. Huomasin muuten tässä, että minulla on ihan liikaa bilevaatteita. Paljettien loistoa kyllä riittää, mutta sitten arkivaatteista onkin puutetta. Niin takaisin illan kulkuun; Onnellisena Tricotin kassi kädessä näin sitten muutaman kaverin, joiden kanssa sitten suuntasimme yhdelle heistä hieman alottelemaan ja tietty laittautumaan. Sitten vain korot kopisten kohti homobaaria hymyt korvissa, mutta kyllä hymyt melko nopeasti laskivat kun saavuimme päämääräämme. OVELLA JOKAINEN PUHALLUTETTIIN?!?!?! Voi hyvä jumala mitä meininkiä. Kaikki olivat ostaneet jo liput , joissa ei todellakaan ollut mainittu mistään puhallutuksista. Täytyi siinä sitten jotain keksiä ja meninpä lopulta erään urheilija pojan kanssa sisään, joka ei tietenkään ollut juonut mitään ja pääsin hänen varjollaan puhallutuksesta ohi. Thank god.

Loppuilta meni ihan hyvin bailatessa, vaikka baarin tilat oli melko huonosti suunniteltu. Varsinkin ilmastointi kusi aivan mielettömästi; yhdessä kohdassa meinasi saada lämpöhalvauksen, toisaalla taas nenän päästä roikkui jääpuikkoja.

Loppujen lopuksi oli ihan kiva ilta vaikka alkuillan sähellykset vähän pilasivatkin fiilistä. Ja mikä parasta kaikilta meiltä paloi varmaan miljoonia kaloreita, kun sheikkasimmen koko illan täysillä ;)

                               KuvaKuvaKuva