Jiihaa! Enää huominen päivä koulua ja sitten taas vkloppu. Tämä viikko on mennyt tosi nopeasti. En edes muista mitä tässä viikon aikana on ehtinyt tapahtua. Hmmm parina päivänä olen ainakin vain nukkunut kotona ja katsellut ahh niin ihanaa Tuhkimotarinaa. Yhtenä päivänä oltiin kavereiden kanssa kaakaolla ja ai, että se lämmin kaakaokupillinen teki hyvää.

Tänään luultavasti vaan makoilen kotona jne. Täytyy tänään vähän lepäillä, että sitten huomenna jaksaa bailata. Suunnitelmissa olisi eka mennä iltapäivällä yhdelle kaverille tyttöjen kanssa vähän syömään ja alotteleen. Sitten illalla lähdetään yhdessä bilettään johonkin pippaloihin. En kyllä tiedä vielä mihin päin ollaan suuntaamassa sillä tiedossa olisi kolmet bileet josta voisi valita. Arsyttävää muuten, että kaikki kekkerit osuvat aina samalle päivälle tai vklopulle. Silloin joutuu valitsemaan vaihtoehdoista yhdet ja minun tuurillani ne on juuri ne paskimmat. Seuraavana päivänä onkin sitten kiva kuunnella kun kaverit hehkuttavat kuinka kivaa niissä toisissa bileissä oli ollut. Niin ja sitten toisina vkloppuina ei taas missään ole mitään; kaikki kaverit on mökillä tai viettävät vain koti-iltaa tms.

girls-partying.jpg

Huomasin vasta tänään kuinka lähellä joulu on. On sitä kyllä odotettukin jo elokuusta asti. Nyt iski kuitenkin pienoinen paniikki, sillä en ole ostanut vielä yhtäkään joululahjaa. Yleensä kun aloitan lahjojen ostamisen jo lokakuussa. Nyt vielä kun minulla ei ole mitään ideaa, että mitä kenellekin ostaisin. Minusta jotenkin tuntuu, että minun vanhemmilleni on vaikeampi ostaa lahjoja kuin kavereiden vanhemmille. Tai ehkä vain suurentelen probleemia pääni sisällä. Never know, mutta ehkä joudun taas tyytymään vakiolahjaan: kahvikuppi.