No niin nyt aloitan kirjoittamaan tänne omaa blogia. Aikaisemmin minulla on ollut blogi myös livejournalissa, mutta siinä on joku, että ei meinaa toimia meidän koneella. Onneksi löysin tämän paikan nyt sitten. 

Tämä alku on vähän vaikeata, kun ei oikein tiedä mistä alottaisi. Toisaalta pää tuntuu aivan tyhjältä, mutta oikeasti se on aivan täynnä kaikkia mahtavia juttuja joista haluaisin täällä kirjoitella, mutta en tunnu saavan asioita "paperille". Toivottavasti se kuitenkin tästä pikkuhiljaa selkenee.

Tänään pitäisi mennä katsomaan tuo the Simpsons movie. Itse en ole mikään simpsonifani, tai oikeastaan en niitä edes koskaan telkkaristakaan katsele. Mutta elokuva on kuitenkin nähtävä kaikki kun hehkuttaa sitä niin hyväksi. Ja mikäs siinä, tänään tuntuu olevan juuri sopiva tunnelma mennä leffaan, ilmakin kun on noin pilvinen. Tuollainenhan se on ollut koko kesän. Vaikka alkukesästä paistoikin kyllä ihan kivasti. Silloinhan kaavailtiinkin tästä kesäsästä tulevan oikea inkkari kesä; aurinkoa riittäisi ja rannat täyttyisivät loikoilevista lomalaisista. Itsellänikin oli haaveena saada kunnon rusketus tänä kesänä, mutta vähällehän tuo on jäänyt. Monet muutkin jutut ovat kohdaltani kaatuneet tämän kesän aikana. Suunnitteilla oli lähteä mm. pipe festeille, mutta se juttu nyt on kaatunut kokonaan. Lisäksi laivallekin piti lähteä vähän juhlimaan, mutta yllätys yllätys siitäkään ei tullut mitään. Kesän piti siis täyttyä reissailulla, mutta matkailuni on kyllä jäänyt tähän vessa-jääkaappi-tietokone akselille. Mutta onhan tässä tätä kesälomaaakin vielä reilu viikko jäljellä ja ensi viikolla pitäisikin käväistä ainakin helsingissä vähän shoppailemassa. Pitäisi ostaa mustat korkkarit, jos vain löytyy jotkut mukavat. Kenkiä kyllä löytyy muutenkin, mutta pakko vaan saada aina uudet 8)